PROFESIONELE STOFFERING


Wij zijn een stoffeerderij die uw stoelen of banken professioneel stofferen. Of het nu gaat om modern of klassiek. Voor elk meubelstuk kunt u bij ons terecht. Van het op vullen van uw kussens, het aanpassen van uw rug of zitting of tot een complete metamorfose van uw bank. En dat allemaal naar eigen smaak! Stofferen is exclusief, er zijn veel mogelijkheden en uw meubelstuk wordt weer als nieuw. Daarbij hebben wij een grote collectie meubelstoffen of leer. Neem eens een kijkje in onze fotogalerij voor de mogelijkheden.

Auto's, boten en caravans

Voor de kussens op uw boot of in uw caravan gebruiken wij speciale stoffen die hiervoor speciaal geselecteerd zijn. Dat gebeurt onder andere op kwaliteit, waterbestendigheid, lichtechtheid en onderhoud.

U kunt bij ons langskomen of wij komen bij u langs voor een prijsopgave. Wij brengen meubelstoffen of leer mee. U kunt ons altijd bellen.
Foto's
Particuliere stofferingParticuliere stofferingParticuliere stofferingParticuliere stofferingParticuliere stofferingParticuliere stofferingParticuliere stofferingParticuliere stofferingParticuliere stofferingParticuliere stofferingAutostofferingStoffering van zadelsStoffering van zadelsStoffering van zadels